Kontrola kvalitete

Naši certifikati osiguravaju i konkurentnu prednost našim partnerima. 

Posjedujemo certifikate koji potvrđuju zadovoljenje visokih standarda u proizvodnji hrane i upravljanju kvalitetom. Na ovaj način i svojim poslovnim partnerima osiguravamo konkuretnu prednost na tržištu. Zadovoljenje visokih standarda uvjetujemo i partnerima, isključivo renomiranim tvrtkama, od kojih nabavljamo sirovine.

HACCP i IFS certifikati

HACCP je skraćenica engleskog naziva Hazard analysis and critical control points (analiza rizika i kritične kontrolne točke) koji se odnosi na sustav osiguranja sigurnosti hrane za krajnjeg potrošača tako da se u svakom dijelu procesa proizvodnje hrane „od farme do stola“ analiziraju opasnosti po zdravstvenu ispravnost proizvoda. U svakom procesu i u svakom koraku procesa analizira se do kojih bi nepovoljnih utjecaja na hranu moglo doći (kemijski npr. povećana količina pesticida, mikrobiološki npr. povoljni uvjeti za razvoj mikroorganizama i fizički npr. onečišćenja s metalnim dijelovima) izdvoje se one točke u procesu u kojima su rizici mogući i vjerojatni te se uspostavi nadzor nad tim tzv. kritičnim kontrolnim točkama kako bi se osigurala proizvodnja u svakom slučaju zdravstveno ispravne hrane. Zbog toga je i STIL PEKARNA uvela sustav HACCP odnosno sustav analize rizika i uspostave kontrole kritičnih kontrolnih točaka u svojim procesima proizvodnje kako bi imala stalan nadzor nad svim svojim proizvodima i svojim cijenjenim potrošačima u svakom trenutku mogla ponuditi zdravstveno ispravne i nadasve kvalitetne pekarske ili slastičarske proizvode.

IFS je skraćenica engleskog naziva International Featured Standard te propisuje zahtjeve organizacijama iz područja prehrambene industrije. Ovom normom osigurava se nadzor nad prehrambenim proizvodima kroz cijeli proces, od proizvodnje do krajnjeg potrošača. IFS uključuje 8 standarda iz područja prehrane i ne-prehrane kojima se pokriva cijeli proizvodni i opskrbni lanac.

 

 

Ukoliko želite naše proizvode uvrstiti u svoju trgovačku ponudu

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija"


Klikni za više o Zajedno do fondova
Klikni za više o Operativni progran konkurentnost i kohezija
Klikni za više o Europski strukturni i investicijski fondovi

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost tvrtke Stil pekarna d.o.o.