O tvrtki

Stil pekarna postoji od 1987. godine, a danas pripadamo među najznačajnije proizvođače pekarskih proizvoda u Hrvatskoj. Rezultat naše kvalitete i inovativnog pristupa su dugogodišnji klijenti koji nam ukazuju svoje i povjerenje svojih kupaca. Proizvode izrađujemo u proizvodnim pogonima koji se protežu na 4500 četvornih metara, a opremljeni su najmodernijom opremom financiranom iz sredstava Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Proizvodnja

U pogonima proizvodimo vlastito kiselo tijesto te provođenjem procesa spore fermentacije osiguravamo visoku kvalitetu i trajnost naših pekarskih proizvoda.

Surađujemo s renomiranim dobavljačima kojima uvjetujemo zadovoljenje svih kriterija zdravstveno-higijenske ispravnosti te radimo s brašnom, cjelozrnatom krupom, sjemenkama i drugim sirovinama visoke kvalitete.

U našoj proizvodnji prisutna su dva pravca:

Proizvodnja Stil pekarna
Proizvodnja Stil pekarna
Proizvodnja Stil pekarna

B2B suradnja

Brza isporuka proizvoda koji su samim odmrzavanjem te bez dodatnih ulaganja spremni za prodaju i konzumaciju, našim poslovnim partnerima jamči prepoznatljivost na tržištu i zadovoljne kupce.

Inovativna rješenja za naše poslovne partnere doprinose jačanju njihovog brenda i prepoznatljivosti njihovog pekarskog asortimana.

Ukoliko želite naše proizvode uvrstiti u svoju trgovačku ponudu

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija"


Klikni za više o Zajedno do fondova
Klikni za više o Operativni progran konkurentnost i kohezija
Klikni za više o Europski strukturni i investicijski fondovi

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost tvrtke Stil pekarna d.o.o.