04/2024

Izrada strategije digitalne transformacije STIL PEKARNE d.o.o.

U tijeku je provedba projekta

Izrada strategije digitalne transformacije STIL PEKARNE d.o.o.

 

NPOO.C1.1.2.R3-I2.01-V3.0170

 

Financira Europska unija – NextGenerationEU

 

Tvrtka STIL PEKARNA d.o.o. je 7. veljače 2024. godine započela s provedbom projekta „Izrada strategije digitalne transformacije STIL PEKARNE d.o.o.“. Projekt se provodi sukladno pravilima Poziva na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava „Vaučeri za digitalizaciju“ u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026. Posredničko tijelo razine 1 je Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja (PT1), a Posredničko tijelo razine 2 je Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (PT2).

Nositelj projekta: STIL PEKARNA d.o.o.
Ukupna vrijednost projekta: 18.000,00€
EU udio u financiranju projekta: 8.640,00€
Razdoblje provedbe projekta: 06.02.2024. – 06.02.2025.

 

Voditelj projekta i kontakt osoba:

Za tehnički aspekt projekta bit će zaduženi Dinko Omrčen i Luka Ormčen, dok će za administrativni dio projekta biti zadužena Ana Ćuk.

Kontakt: +385 (0)1 6537 039, www.stilpekarna.hr/hr/kontakt/.

_____________________________________________________________________________________

Cilj provedbe projekta "Izrada strategije digitalne transformacije STIL PEKARNE d.o.o." je ojačati tržišnu poziciju društva te stvoriti tehnološki okvir koji će unaprijediti konkurentske pozicije društva u dinamičnom okruženju industrije 4.0. Izradom strategije digitalne transformacije društva obuhvatit će se definiranje ostvarivih ciljeva digitalne transformacije i kreiranje mjera za ostvarenje zadanih ciljeva, uključujući analizu postojećeg stanja i okruženja, ispitivanje potencijala za optimizaciju poslovanja kroz digitalizaciju, optimizaciju procesa i organizacije, kao i metodologiju praćenja provedbe digitalne strategije. Strategija digitalne transformacije će biti usklađena s poslovnom strategijom poduzeća.

 

Ključna projektna aktivnost jest "Izrada strategije digitalne transformacije".

Strategija digitalne transformacije društva STIL PEKARNA d.o.o. obuhvatit će definiranje ostvarivih ciljeva digitalne transformacije i kreiranje mjera za ostvarenje zadanih ciljeva, uključujući analizu postojećeg stanja i okruženja, ispitivanje potencijala za optimizaciju poslovanja kroz digitalizaciju, optimizaciju procesa i organizacije, te druge mjere koje pridonose prilagodbi društva STIL PEKARNA d.o.o. u digitalnom dobu, kao i metodologiju praćenja provedbe digitalne strategije (s ključnim pokazateljima - KPI). Strategija digitalne transformacije će biti usklađena s poslovnom strategijom poduzeća (na koja se strateška usmjerenja i na koje se postojeće strateške ciljeve odnosi).

Projekt "Izrada strategije digitalne transformacije STIL PEKARNE d.o.o." pridonijet će rješavanju problema društva koji se očituje u nedostatku adekvatnih digitalnih rješenja pomoću kojih bi postalo konkurentnije i ostvarilo rast na tržištu. Strategija digitalne transformacije  doprinijet će ubrzanju i zamijeni dosadašnjih poslovnih procesa te društvu omogućiti oslobađanje resursa koji će se iskoristiti u svrhu obavljanja poslova te povećanja prihoda, povećanja konkurentnosti i zauzimanja većeg udjela na tržištu.

 

Više informacija na:

fondovieu.gov.hr

mingor.gov.hr

 

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost tvrtke STIL PEKARNA d.o.o.

Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Andere Neuigkeiten

Unaprjeđenje poslovanja i prilagodba diversifikaciji proizvodnje primjenom IKT rješenja

09/2020

Unaprjeđenje poslovanja i prilagodba diversifikaciji proizvodnje primjenom IKT rješenja

Predmetni projekt usmjeren je na ulaganje u nabavku i implementaciju IKT rješenja koje će Prijavitelju STIL -  Pekarna d.o.o. omogućiti prilagodbu internih procesa nedavno provedenoj diversifikaciji proizvodnog programa i unaprjeđenju cjelokupnog poslovanja.

2. izmjena natječajne dokumentacije br. 03/2018

02/2019

2. Abänderung der Ausschreibungsdokumentation Nr. 03/2018

Projekt: Kapazitätserweiterung für die Produktion tiefgefrorener Bäckereiwaren (Referenzbezeichnung: KK.03.2.1.06.)

Neue Preise gewonnen

10/2019

Neue Preise gewonnen!

Die Stil Bäckerei hat im Rahmen der Bewertung „Kroatische Bäckereiqualität“ 11 Medaillen und Auszeichnungen für ihre Produkte erhalten. Die Verleihung fand im Rahmen des 16. Kongresses für Bäckerei, Müllerei und Konditorwesen „Kroatischer Bäcker“ am 8. April in Varaždin statt.

Stil pekarna na sajmu PLMA

10/2019

Die Stil Bäckerei auf der PLMA Messe

Die STIL-Bäckerei hat erfolgreich auf der Messe in Amsterdam ausgestellt und ihre Produkte angeboten. Während zwei Messetagen freuten wir uns über zahlreiche Besucher aus vielen Ländern Europas aber auch aus Ländern anderer Kontinenten.

Wenn Sie unsere Produkte in Ihr Angebot aufnehmen wollen

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija"


Klikni za više o Zajedno do fondova
Klikni za više o Operativni progran konkurentnost i kohezija
Klikni za više o Europski strukturni i investicijski fondovi

Die Erstellung dieser Webseite wurde aus Mitteln des Europäischen Fonds für regionale Entwicklung kofinanziert.
Die Verantwortung für die dargestellten Inhalte obliegt ausschließlich dem Unternehmen Stil pekarna d.o.o.