English

O nama

STIL PEKARNA d.o.o. osnovana je 1987. Godine. Razvoj je stalan iz godine u godinu, tako da danas spadamo među najznačajnije proizvođače pekarskih proizvoda u Hrvatskoj. Kvaliteta nam je uvijek na prvom mjestu. Svi naši dobavljači brašna, cjelozrnatih krupa, sjemenki i drugih sirovina su isključivo renomirane tvrtke kojima za svu robu uvjetujemo zdravstveno-higijensku ispravnost, odnosno odgovarajuće ateste, pa je samo takvim sirovinama moguć istovar u naše skladište.

Zahvaljujući našim potpuno uređenim proizvodnim prostorijama na 4500 četvornih metara, novoj opremi i, na što smo posebno ponosni, našem radnom timu kojeg čini 127 zaposlenih, sposobni smo proizvesti sve vrste najkvalitetnijih pekarskih proizvoda. 

STIL PEKARNA d.o.o. se razvila u dva pravca:

  • Proizvodnja smrznutih krafni i donuta koji su već spremni za prodaju
  • Proizvodnja proizvoda s raznim prekrupama i brašnom od cijelog zrna žitarica, zobenim pahuljicama, te proizvoda sa sjemenkama lana, sezama, suncokreta i bundeve. 


Ukoliko ste otvoreni za partnersku suradnju pogledajte naš B2B dio.

Ponosni smo što je STIL pekarna d.o.o. jedna od zaslužnih što se u Hrvatskoj danas konzumiraju kvalitetniji i zdraviji pekarski proizvodi.

direktor
Dinko Omrčen